Een mooie villa in Spanje uitzoeken

 

Een droomvakantie voor jou

Een mooie villa Spanje uitzoeken klinkt voor veel vakantiegangers als een droom. Jaarlijks trekken veel toeristen naar Spanje toe. Ze gaan dan naar de Spaanse Costa en zoeken er hun toevlucht in grote toeristenhotels. Dat klinkt heel aantrekkelijk maar wie de mensenmassa’s in een dergelijk hotel heeft gezien weet wel beter. De sfeer is er niet altijd even goed en je hebt een krappe kamer in een land waar het loeiheet kan worden in de zomer. Een luxe villa klinkt dan ook als een veel beter idee. De gedachte dat deze oplossing alleen voor de gefortuneerden onder ons is blijkt een mythe.

Een verblijf versus een hotel

Een verblijf in een villa in Spanje lijkt op het eerste oog behoorlijk wat te kosten. Een verblijf van gemiddeld 2400 euro voor een week klinkt als een dure aangelegenheid. Wanneer je dit echter afzet tegen de kosten van een hotel kom je tot een verrassende conclusie. De villa biedt namelijk de ruimte aan 6 personen om vakantie te vieren. Daarbij heb je de beschikking over een aantal luxe zaken die je bij hotels niet terug vindt. Een privé zwembad bijvoorbeeld krijg je vrijwel nergens, Daarnaast verblijf je binnen een aantrekkelijke afstand van de zee en van de dichtstbijzijnde steden en dorpen. Voor kleine gezelschappen of gezinnen met kinderen is dit dan ook de mogelijkheid bij uitstek.

Het hele jaar door zon

Wie een lagere prijs wil betalen voor zo’n mooie villa gaat buiten het hoogseizoen op vakantie. Dat heeft nogal wat voordelen. Niet alleen betaal je een stuk minder voor de villa; het weer is ook een stuk aantrekkelijker. Het kwik komt in de regio Bernissa niet onder de 17 graden overdag, waardoor je het hele jaar door onder zomerse omstandigheden vakantie kan vieren. Doordat de villa in een Ibiza-stijl is gebouwd heb je een romantisch vakantieverblijf waarbij je van alle gemakken voorzien bent. Dat geldt niet alleen in het hoogseizoen maar zeker ook in het voor- en naseizoen.